Noutăţi

The Intermission Print, Numărul 5

Iată-ne ajunși și la cel de-al cincilea număr al revistei. Din sumarul acesteia menționăm: Luna Amară, TBA, Asemic, Steven Wilson, Ghost, E-an-na, Radu Damian, Oh Hiroshima, Behemoth, Nero di Marte, Beyond Creation, Immortal și Woods of Ypres.

Revista conține, de asemenea, și afișele cu care v-am obișnuit, toate realizate de fotografii noștri, de această dată cu Steven Wilson, Haken și Powerwolf. Coperta este realizată de Vladimir Gheorghiu, precum și o parte din fotografiile incluse în editorial în premieră pentru acest număr al revistei.

Prețul unui număr al revistei este de 20 RON, așa cum v-ați obișnuit. Comenzile le primim prin e-mail, la adresa contact@theintermission.ro, în care vă rugăm să includeți următoarele detalii:

  • nume și prenume;
  • adresa completă;
  • tipul livrării: personal (București), curier sau poștă (cu plata ramburs și acoperirea costurilor cu transportul de către client);
  • număr de telefon;
  • numărul de exemplare.

Mulțumim din nou pentru susținere și vă mai spunem, cu această ocazie, că de astă dată numărul revistelor este limitat și vor fi oferite după principiul primul venit, primul servit. Nu vom mări stocul.

*Toate veniturile vor fi utilizate pentru acoperirea cheltuielilor.

Comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top