Noutăţi

The Intermission Print, numărul 4

Iată-ne ajunși și la cel de-al patrulea număr al revistei. Din sumarul acesteia, îmbogățit cu încă două pagini, menționăm: Breathelast, Caligula’s Horse, My Dying Bride, Harakiri For The Sky, Nava Mamă, Crimena, Unflicted, Einar Selvik, Sorin Năstase, Iiah, Cormorant, Oceans of Slumber, Purple Dino, precum și o serie de editoriale interesante. Revista se bucură de un număr din ce în ce mai mare de interviuri, atât cu artiști străini, cât și locali.

Revista conține, de asemenea, și afișele cu care v-am obișnuit, toate realizate de fotografii noștri, cu Hteththemeth, Kreator și Solstafir.

Prețul unui număr al revistei este de 20 RON, revista urmând să fie disponibilă în curând în variantă online, format pdf, pentru achiziționare, atât în română, cât și în engleză. Detalii vor urma curând.

Comenzile le primim prin e-mail, la adresa contact@theintermission.ro, în care vă rugăm să includeți următoarele detalii:

  • nume și prenume;
  • adresa completă;
  • tipul livrării: personal (București), curier sau poștă (cu plata ramburs și acoperirea costurilor cu transportul de către client);
  • număr de telefon;
  • numărul de exemplare.

Mulțumim din nou pentru susținere și vă mai spunem, cu această ocazie, că de astă dată numărul revistelor este limitat și vor fi oferite după principiul primul venit, primul servit. Nu vom mări stocul.

*Toate veniturile vor fi utilizate pentru acoperirea cheltuielilor.

Comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top