Noutăţi

Dark Tranquillity concertează la București

Considerați alături de In Flames și At the Gates pionierii așa numitei scene metal Gothenburg, Dark Tranquillity au aproape trei decenii de activitate, timp în care au scos 11 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, „Atoma”, fiind lansat în 2016 și dând numele turneului care va ajunge și la București.

Dark Tranquillity a susținut concerte în întreaga lume, din America până în India, sute de mii de fani fiind magnetizați de combinația de agresivitate și melodicitate, la care se adăugă o energie debordantă și o comunicare excelentă cu publicul.

În primăvara anului 2013, trupa a concertat în București, la Arenele Romane.

De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au făcut parte artiști precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). În momentul de față, Dark Tranquililty e o formație alcătuită din artiști binecunoscuți ai scenei metal internaționale, aceștia colaborând sau făcând parte la un moment dat din trupe precum HammerfallTiamat, In Flames sau Lacuna Coil.

Dark Tranquillity înseamnă Mikael Stanne (chitară/voce), Anders Jivarp (tobe), Niklas Sundin (chitară), Martin Brändström (clape) și Anders Iwers (bass).

Tracklist album „Atoma”:

 1. Encircled
 2. Atoma
 3. Forward Momentum
 4. Neutrality
 5. Force of Hand
 6. Faithless by Default
 7. The Pitiless
 8. Our Proof of Life
 9. Clearing Skies
 10. When the World Screams
 11. Merciless Fate
 12. Caves and Embers
Comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top