Noutăţi

Ucigan lansează albumul în Fabrica pe 2 decembrie

Locație: Fabrica
Preț bilet: 25 lei presale
35 lei – at the door
Ora 21:00 open doors.

Ascunsa sub un decor concept, întreaga scenă va prinde viață pentru a va aduce mai aproape de sunetul crud, starea apăsată și mesajul violent al albumului.

Ne-am adunat pe 30 ianuarie 2017 și am reușit punem cap la cap un album sub formula:

Andrei Ionuț – bass (ex: Mediocracy)
Bogdan Pavaloi – voce (ex: Tragic)
Calin Răduțăchitară ( Cap De Craniu , H8, Hang Him, Satanochio, Grui Sanger)
Razvan Răduță – tobe (H8, Cap de Craniu, Nightpray)
Florin Alexandru – percutie

Începem de la ora 21:00 și vrem oferim o experiență auditivă și vizuală pe măsură, desfășurată în două acte. Pentru asta pregătim un decor concept pentru scenă alături de unul dintre cei mai buni scenografi din România, Daniel Răduță.

Vrem porniți cu noi într-o călătorie audio și vizuală printre cele 7 piese ale albumului numit tot “Ucigan”. Elemente din fiecare piesă se vor regăsi în decor. Pe alocuri, acesta va prinde viață.

“Este un album concept în română despre autodistrugerea colectivă și a propriului pământ. Despre Dumnezei și prostia oamenilor de a caută răspunsuri în idoli. Despre ipocrizie, pierzanie și moarte. Sunetul crud, întunecat ce mocnește chiar și la cele mai lente fragmente, izbucnește în pasaje ce descriu furibund violență și durerea trăită de noi în toată această societate disfuncțională. Pe scurt, așa vedem noi albumul”.

Actul I:
Începem la ora 21:00 și rugăm nu întârziați. Actul I va fi asigurat de Modern Ghosts of the Road, proiectul de drone/ambient al lui Alexandru Das, chitaristul trupei instrumentale Valerinne.

Comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top