Noutăţi

Teaser video: Ucigan anunță primele detalii despre lansarea albumului de debut

Albumul de debut al trupei Ucigan se va lansa sâmbătă, 2 decembrie, în clubul Fabrica. Ascunsă sub un decor concept, întreaga scenă va prinde viață pentru a vă aduce mai aproape de sunetul crud, starea apăsată și mesajul violent al albumului.
Începem de la ora 21:00 și vrem să vă oferim o experiență auditivă și vizuală pe măsură, desfășurată în două acte. Pentru asta pregătim un decor concept pentru scenă alături de unul dintre cei mai buni scenografi din România, Daniel Răduță. Vrem să porniți cu noi într-o călătorie audio și vizuală printre cele 7 piese ale albumului numit tot “Ucigan”. Elemente din fiecare piesă se vor regăsi în decor. Pe alocuri, acesta va prinde viață.

Ne-am adunat pe 30 ianuarie 2017 și am reușit să punem cap la cap un album sub formula:
Andrei Ionuț – bass (ex: Mediocracy)
Bogdan Păvăloi – voce (ex: Tragic)
Călin Răduță – chitară (Cap de Craniu, H8, Hang Him, Satanochio, Grui Sanger)
Răzvan Răduță – tobe (H8, Cap de Craniu, Nightpray)
Florin Alexandru – percuție

Albumul a fost înregistrat alături de Marius Costache în studioul 148 și va fi disponibil la lansare sub formă de CD și online pe pagină de bandcamp. Vom face și câteva tricouri, rămâneți pe pagina de Facebook pentru a vedea modelele disponibile.

“Este un album concept în română despre autodistrugerea colectivă și a propriului pământ. Despre Dumnezei și prostia oamenilor de a căuta răspunsuri în idoli. Despre ipocrizie, pierzanie și moarte. Sunetul crud, întunecat ce mocnește chiar și la cele mai lente fragmente, izbucnește în pasaje ce descriu furibund violentă și durerea trăită de noi în toată această societate disfuncțională. Pe scurt, așa vedem noi albumul”.

https://www.facebook.com/Uciganii/videos/370358170072646/


Actul I:
Începem la ora 21:00 și vă rugăm să nu întârziați. Actul I va fi asigurat de  , proiectul de drone/ambient al lui Alexandru Das, chitaristul trupei instrumentale Valerinne.
Data: 2 decembrie
Locație: Fabrica

Preț bilet: 25 lei presale în rețeaua iabilet.ro https://www.iabilet.ro/bilete-lansare-album-debut-ucigan-31197/
 
35 de lei în seara evenimentului.

Pentru acest eveniment s-au mobilizat o serie de prieteni cărora vrem să le mulțumim în avans pentru ajutor:
Ștefan Panea (sunet), Nicu Galie (Green Sound Team), Cătălin Davidescu (Dark Side Entertainment), Anca Răduță (costume), Marius Costache (Studio 148), Constantin Cristian (0dpi).

Comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top