Noutăţi

Dark Tranquillity live pe 19 aprilie în București

Dark Tranquillity se reîntorc la București în cadrul turneului ATOMA pentru un show de excepție ce va avea loc pe data de 19 Aprilie în Quantic.

Biletele se găsesc pe www.iaibilet.ro, în Magazinele Flanco și în rețeaua www.iabilet.ro/rețea aici: www.iabilet.ro/bilete-concert-dark-tranquillity-atoma-31623/

Considerați alături de In Flames și At the Gates pionierii așa numitei scene metal Gothenburg, Dark Tranquillity au aporape 3 decenii de activitate timp în care au scos 11 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, Atoma, fiind lansat în 2016 și dând numele turneului care va ajunge și la București.

De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au făcut parte artiști precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). În momentul de față Dark Tranquililty e o formație alcătuită din artiști binecunoscuți ai scenei metal internaționale, aceștia colaborând sau făcând parte la un moment dat din trupe precum Hammerfall, Tiamat, In Flames sau Lacuna Coil.

Dark Tranquillity înseamnă:

Anders Jivarp – Tobe
Niklas Sundin – Chitară
Mikael Stanne – Chitară/Voce
Martin Brandstrom – Clape
Anders Iwers – Bass

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara la următoarele prețuri:

– Earlybird: 69 lei – primele 100 de bilete
– Presale 1: 79 de lei
– Presale 2: 89 de lei
La intrare: 100 lei

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top