Cronici albume

Cronică de album: Funeral Baptism – „The Venom of God”

„The Venom of God”, albumul de debut al trupei Funeral Baptism include șapte piese de black metal înțesat cu agresiv și tehnic, așa cum teai aștepta sau mai mult.

„Aleph” își îndeplinește rolul de intro cu succes prin introducerea ascultătorului în sfera misteriosului și macabrului, ca apoi te abandoneze în brațele „The Seething Spirit”, o luptă constantă între voce și tobele pregnante. „The Gift” aduce în prim plan un vocal mai dedicat clarității, în timp ce atmosfera posomorâtă domină toate aspectele compoziției.

„Pale Rider” iese cu siguranță din tenebre prin ritmul amestecat cu elemente folclorice și chitara care definește întregul ideii care predomină piesa. „The Venom of God” revine la simțămintele intro-ului albumului cu o deschidere lugubră care plonjează într-un amestec „murdar” de ecouri și riff-uri de școală veche. Ea face tranziția direct în forța single-ului „Return to the Void”, care descrie auditiv o brutalitate ce se apropie de final.

„My Last Whisperasigură apoteotic încheierea materialului discografic printr-o demonstrație complet instrumentală, care definească același balans ce domină „The Venom of God” între brutal și atmosferic, luând în considerare și antecendenta sa.

Comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top