Noutăţi

Arkona a lansat videoclipul piesei „V pogonie za beloj ten’yu”. Prima categorie de bilete pentru concertul Arkona de la Cluj – Sold Out

În mai puțin de o lună, formația rusească ARKONA ajunge din nou în România și va concerta în data de 4 februarie la /Form Space din Cluj Napoca, unde va lansa albumul „Khram”, ce va fi lansat la sfârșitul lunii ianuarie.

Și pentru a face un mic teaser noului material discografic, trupa a lansat o nouă piesă extrasă de pe acesta, și anume „V pogonie za beloj ten’yu” (eng: „In Pursuit of the White Shadow”), care beneficiază și de un videoclip.

Videoclipul are la bază povestea piesei, accentuând ideea de căutare a unei iluzii – urmărirea a ceva invizibil, care, de fapt, nu există deloc, personajul videoclipului fiind o siluetă fără față ce simbolizează omenirea, înfățișată ca o figură ce plutește pe apă. Acesta poate fi urmărit mai jos:

Link Arkona – „V pogonie za beloj ten’yu” – https://www.youtube.com/watch?v=bW0-UxyXpUo

Biletele pentru concertulele Arkona și E-an-na de la Cluj Napoca pot fi achiziționate online pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

Presale (100 bilete): 49 lei – SOLD OUT
Normal price: 59 lei
Acces (în seara evenimentului): 70 lei

Comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top